Batman-mantel

Hej. Jag ska göra en Batman-mantel, till barnen, för att Batman är en stor idol  och de flesta känner till honom. Jag har valt att ha ett mjukt materiel, så det känns bekvämt för barnen att ha på sig det.

Eftersom det är en mantel, är det ganska lätt att ta på och av sig den, men den ska även sitta fast uppe i kragen. Då valde jag kardborreband, för det anser jag är det enklaste. Det ska även finnas resår upptill (inne i tyget), så att man kan dra runt den smidigare och anpassa efter halsens omkrets. Jag vill att alla barn ska ha möjlighet att ha på sig den.

Nu har jag kommit så långt i processen, att jag har klippt ut mallen för manteln utav trikå. Jag har även bestämt att den gula symbolen (som fladdermusen ska vara på), ska vara lite ovanför mitten, för det blir snyggast. Jag har mätt ut var den ska sitta, klippt ut den till en rombliknande figur, för det tyckte jag passade in på den manteln jag skulle tillverka. Det senaste jag gjorde, var att jag gjorde en schablon och tryckte en bild på fladdermusen på den gula romben.

img_1641
dscn0955dscn0958dscn0959
Jag tycker det är jätteroligt att tillverka något till en förskola och jag hoppas att barnen blir nöjda med mitt arbete, även nu när jag gjort lite förändringar utifrån den riktiga (Batman), för att jag tycker det passade bättre.

Ha det bra, jag kommer uppdatera er snart igen 🙂 Med vänliga hälsningar, Linus Larsson, 9b.

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

2 kommentarer

  1. Det ska bli spännande att få följa ditt arbete Linus!

    • Vad kul att du tycker det!:-) Det är kul att veta att det är uppskattat och att du bryr dig🍾

Kommentera