Hej, vi är tre tjejer som går i 9an som heter Natalie, Linn och Dilet. Vi har ett slöjdarbete som handlar om att på egen hand göra ett eller flera utklädningsplagg till en förskola. Vi har fått möjligheten att göra vårt utklädningsplagg till Åsmyren Älvan. Vi har åkt dit för att få önskemål om vad vi kan göra och dels för att visa våra förslag. Dom hade djurtema där så vi tänkte något inom djuren i skogen. Vi har valt att göra en räv-dräkt, då tänkte vi en tröja som är röd och öron som är röda på luvan av tröjan och mer får ni se ur kommande inlägg. Sedan fick vi som förslag att göra doktors kläder o valde då att göra en vit ”rock” med tryck. Ni kan även följa vårt arbete och utveckling här av räv-dräkten och doktorströjan .

Vi har påbörjat vårt arbete redan och vi har börjat med att klippa ut fram och bakdelar till räv-dräkten samt ärmar och börjat sy ihop allt, vi har också börjat med öronen och det håriga svansen.

Vi har också börjat med doktortröjan då har vi sytt ihop allt utom ärmarna, vi har även målat på den så den är klar alldeles strax.