Hej!

Nu är vi färdiga med våra maskradkläder. Resultatet blev ungefär som vi tänkte oss, och det blev väldigt bra. Vi blev extra nöjda med symbolerna fram på tröjorna. Dock så blev s:et på superman åt fel håll men de upptäckte vi för sent så vi lät set vara så. Vi tänkte att det kanske inte spelade så stor roll ändå.

Vi fick som uppgift att göra maskeradkläder till förskolan Maskrosen. Vi mailade och frågade vad dom ville ha. Som svar fick vi superhjältar för dom hade redan mycket prinsesskläder. Vi valde då att göra superman och Batman. Det blev en superman och två Batman för tyget räckte inte till två supermantröjor.

Vi gjorde en vanlig tröja som passar alla plus en symbol på och en mantel. Tröjorna är gjorda av trikåtyg för det skulle bli mer stretch i färgerna svart, blått, rött och gult. Manteln är i vanligt bomullstyg för att det skulle bli mer luftigt och flygande.

Resultatet blev rätt likt originalet vilket som var kul, för då ser de mer äkta ut. Först vek vi bara in kanterna på tröjan men det tyckte vi såg konstigt ut så vi valde att sätta på en mudd. Mudden var även det svåraste på tröjan men resultatet blev mycket bättre så de var värt det.

/ BELMAN 🙂